top of page

Percussions del món

 

Audició pedagògica d’instruments de percussió ètnica de diferents continents. Els infants descobriran l’origen dels instruments, les seves curiositats, els seus sons, les possibilitats rítmiques de cada un i com es manipulen.

 

Entrem en acció: durant el taller, els alumnes experimentaran amb tots els instruments formant, en grups de 15, una orquestra de percussió mitjançant una improvisació dirigida.

 

Dirigit a escoles i a grups de qualsevol edat i col.lectiu.

Sons de l'aigua

Faré una primera part d’audició continuada amb instruments que sonen amb l'aigua i sons modificats a través de l'aigua. Així mateix descobrirem com les vibracions sonores d’alguns instruments provoquen canvis i reaccions espectaculars a l’aigua. 

Crearem diferents climes per tal de potenciar les sensacions que es poden experimentar a través de la combinació so i aigua.

 

Durant la segona part, els alumnes manipularan els instruments i seran els protagonistes de diferents ambients que crearem.

Aquesta part es durà a terme en grups de 15 aproximadament fent una improvisació dirigida.

 

Dirigit a alumnes d’Educació infantil, primària i secundària. Sempre s’adaptaran els continguts a l’edat dels infants.

 

 

 

Recicla amb ritme!

 

Taller de construcció d’instruments amb materials reciclats.

 

Reutilitzarem materials quotidians per crear un o varis instruments, en funció del material disponible i l’edat dels alumnes.

 

Ens familiaritzarem i experimentarem amb els instruments elaborats i composarem un tema musical i improvisacions.

 

Amb aquest taller donarem peu a treballar la idea de reducció i reutilització dels residus que habitualment ens en desfem, per tal d’elaborar alguna cosa creativa.

 

Dirigit a  escoles i a grups de qualsevol grup o col.lectiu.

Taller de Dun-duns

 

En aquest taller pots aprendre a construïr el teu propi instrument, el Dun-dun, que és un tambor d'origen africà, que pot ser de fusta, ferro o plàsti. Porta una pell de vaca o cabra a cada banda del tambor. Dins la família dels Duns, trobem tres mides diferents, el kenkeni, el sangban i el dun dun. Aquest tres tambors fan la base greu dels ritmes africans. Com tots els instruments, el pots utilitzar i fuisonar en qualsevol gènere de música.

 

Dirigit a grups, empreses, amics, etc...

Reparació de djembés

Tots els tambors ètnics amb el temps es poden trencar, destensar o gastar la pell.

 

Podem fer un taller per aprendre a canviar la pell del teu djembé, descobriràs amb més profunditat el teu instrument, com deixar-lo ben tensat i preparat amb un bon so.

Venem dun-duns personalitzats i reparem tambors africans

Paret Musical Uniso

Ens agrada fer arribar la música per a tots els racons de món i per tothom, i hem creat la PARET MUSICAL UniSo.

Amb diferents materials  reciclats hem buscat possibles sonoritats, colpejades, rescades, secsejades i així petits i grans puguin descobrir, comunicar-se, jugar i gaudir de la música amb la PARET MUSICAL UniSo.

Les podem fer de diferents mides, aconsellem la de 3 metres d'amplada per 1,30m d'alçada.

Les podem instal.lar en el pati de l'escola, en un parc públic, en un jardí particular......

Demana info i et direm possibilitats.

bottom of page