top of page

UniSo

by Jordi Vinyoles

Gràcies a la música he creat aquesta web que es diu UniSo, perquè a través del so estic unit a diferents cercles de persones on compartim grup musical, classes, teràpia, espectacles... i m'agrada sentir com aquesta unió a l'uníson va més enllà dels acords, els ritmes i les melodies, les experiències que van arribant cada dia afegeixen una estrofa més a la meva cançó.

Toco percussions i guitarra.

M'he format amb la Lourdes Noguera (guitarra rítmica), amb en Jordi Creus i a l'escola de música de Torelló (guitarra elèctrica), a la Unió Musical de Vic (guitarra clàssica) i amb l'Edgar Vila (guitarra flamenca).

He fet solfeig i harmonia a l'escola de música de Torelló i a la Unió Musical de Vic.

 

M'han ensenyat percussió africana en Lluís Molas i diferents percussionistes africans en viatges a països de l'Àfrica Oest. He rebut els coneixements de Rodolfo Shlashet, que m'ha ensenyat a construïr i a tocar Dun-Duns  (tambors africans), m'ha donat classes de percussió llatina l'Enildo Rasua, master class de percussió brasilenya amb l'Alan Sousa, master class de percussió Ibèrica amb l'Aleix Tobias.

M'he format en sonoteràpia amb en Nestor Kornblum, en Michel Averard i en Nello Chiuminatto.

 

He rebut formació de cercles de percussió amb Arthur Hull, i master class de cercles amb Jane Bentley i Paul John Dear.

 

M'agraden molt tots els instruments ètnics i m'encanta descobrir els seus sons. Tinc una diversitat d'instruments d'arreu dels quals vaig aprenent les seves possibilitats i descobrint la riquesa harmònica de cada un d'ells.

 

M'agrada l'aventura de sentir i descobrir com el món sona i que hi ha infinitat d'elements per poder crear sons i música.

 

La música m'acompanya cada dia i ella em relaciona i em comunica amb grups de música, obres de teatre, amb la dansa, espectacles, classes, treballs terapèutics, sessions místiques i xamàniques, i segueixo obert a qualsevol proposta que es presenta i que puc acompanyar-la amb música i presència.

 

Sóc molt amic de la natura i dels seus elements (Terra, Aigua, Aire i Foc), la Tona Mestre m'ha obert un camí per sentir-los intensament i amb profunditat a través dels inipis, on acompanyo amb el so i fent de guardià del foc sagrat.

La Caro Von Arend m'ha obert les portes del seu campament indi, per aprendre a fer de monitor i saber acompanyar amb respecte a nens i nenes en plena natura gaudint intensament de "la vida al tipi".

Aquest és el camí d'en Jordi, seguint endavant, Unint amb el So, ens trobarem!!

bottom of page