top of page

CIA NINOT I NAS

La companyia neix a Torelló (Osona), com un grup de formadors, amb la necessitat de fer arribar el teatre al públic infantil i juvenil, de fer participar del teatre al propis espectadors infantils i juvenils i de transmetre al nostre públic un sentit crític constructiu que faci que el nivell d’exigència sigui cada vegada més alt.

Tota aquesta inquietud va provocar finalment la creació d’una companyia professional, que serveixi de palanca per a nous actors i actrius i altres interessats en les arts escèniques.


El nostre objectiu és combinar el teatre,la música i la dansa amb muntatges  frescos, divertits i intel·ligents, fent dels nostres espectacles un bon exemple per a tots els públics; tant per petits com per grans.

Direcció artística: 

 

JORDI TORRES

 

Director, coreògraf i actor de teatre, especialitzat en teatre infantil i juvenil. S’ha format al Institut del teatre de Vic i a l’escola de teatre “La Casona”. Ha participat en diferents tallers de teatre i clown amb el Toni Albà i el Simon Edwars. Ha dirigit 6 espectacles infantils i juvenils amb més de 60 nois i noies actors/actrius damunt l’escenari; La cuitat i la lluna, El Quixot (adaptació), El viatge fantàstic (sobre la flauta màgica de Mozart), La recerca d’Ulisses (adaptació de l’Odissea), Àfrica, Temps... (un espectacle de dansa sobre la música de Lluís Llach) i Kanimuka (espectacle sobre la comunicació, a través de l’art de Joan Brossa i Dalí).    Ha dirigit tres espectacles professionals de música i clown, Buf!!, L’orquestra casolana i Contes del Nas, i ha col·laborat amb la companyia Cop de Clown.

 

Direcció musical: 

 

JORDI VINYOLES

 

Músic i percussionista. S’ha format amb els percussionistes Enildo Rasua, Lluís Moles, Jaume Suriol i Rodolfo Scrachlet. A més ha viatjat al continent africà i a l’Índia per participar en diferents tallers i ampliar la seva formació. Ha participat en la creació musical dels espectacles: La cuitat i la lluna, El Quixot (adaptació), El viatge fantàstic (sobre la flauta màgica de Mozart), La recerca d’Ulisses (adaptació de l’Odissea) i Àfrica.  Ha dirigit dos espectacles professionals de música i clown, Buf!! i L’orquestra casolana, i ha col·laborat amb la companyia Cop de Clown. Actualment també treballa per la companyia treatre EsSela en l’obra La Fàbrica de Miquel Martí i Pol i participa en diferents grups de percussió de diferents gèneres (africà, brasiler, àrab, llatí...).

bottom of page